Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сервіс доставки Rocket за підтримки КМДА доставляє гарячі обіди для малозахищених верств населення в період локдауну

18 січня 2021 року, 13:23

Сервіс доставки Rocket спільно з Фондом Олени Пінчук та за підтримки Київської міської державної адміністрації організовує доставку 1000 гарячих обідів щодня для малозабезпечених верств населення та родин, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД.

Як зауважила заступниця голови КМДА Марина Хонда, спільна соціальна активність Rocket та міської влади відбувається вже не вперше.

«Під час весняного локдауну компанія одна з перших виступила з ініціативою доставки продуктових наборів для осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах. Тоді спільними зусиллями Rocket і соціальних служб Києва було доставлено понад 12 000 продуктових наборів першої необхідності. Місто завжди підтримуватиме такі соціальні ініціативи та надаватиме різнобічну підтримку», – зазначила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Доставка розпочалася з 13 січня і триватиме до кінця локдауну. У цей період кур’єри Rocket щодня будуть доставляти близько 1 000 комплексних обідів. Вони складаються з м’ясної страви з гарніром, салату і хлібу.

Проект спрямований на підтримку незахищених верств населення, а також на зменшення соціальних контактів у період епідемії Covid-19. Приготування їжі та її доставка будуть здійснюватися з дотриманням усіх карантинних обмежень.

«Ми готуємо їжу самостійно, без використання напівфабрикатів від зовнішніх постачальників. Тому кожен день ми будемо радувати людей свіжими і смачними стравами. Обіди готуються у власних ресторанах сервісу Rocket, так званих Dark Kitchen, що знаходяться в п’яти різних локаціях столиці», – розповів Юрій Смирнов, керівник напряму Dark Kitchen сервісу Rocket.

Ініціатором і спонсором проекту виступив сервіс доставки Rocket. Список адресатів надали Фонд Олени Пінчук та КМДА.

Це вже друга благодійна спільна активність Rocket і КМДА.

Додаткова інформація.

Rocket – український сервіс доставки, заснований у 2018 році як Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Сьогодні кур’єри Rocket доставляють замовлення в 27 українських містах, а з грудня 2020 року – в столиці Кіпру, Нікосії. У планах на 2021 рік – запустити доставку Rocket у десяти європейських країнах.

Фонд Олени Пінчук заснувала Олена Пінчук у вересні 2003 року. У грудні 2017 року було оголошено, що окрім боротьби зі СНІДом, організація разом з фундацією Кока-Коли також буде займатися підтримкою жінок та дівчат, але протидія епідемії ВІЛ/СНІДу та сексуальна освіта залишаються пріоритетними темами в роботі фонду. Основними напрямами його діяльності сьогодні є: боротьба зі СНІДом і здоровий спосіб життя; менторські та освітні проекти, спрямовані на молодих дівчат і жінок; залучення в Україну найкращого міжнародного досвіду в гуманітарній сфері.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]