Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сервіс із оплати житлово-комунальних послуг через особистий кабінет КК «Центр комунального сервісу» розширюється для жителів Київської області

15 грудня 2022 року, 16:42

Мешканці Києва та Київської області тепер можуть додавати в особистому кабінеті сайту КК «Центр комунального сервісу» об’єкти, що розташовані в Київській області, а також швидко і зручно сплачувати рахунки за отримані житлово-комунальні послуги. Станом на сьогодні для мешканців Київської області вже доступна оплата двох послуг: спожитої електроенергії (із можливістю передати показання лічильників ) і газу. І це перелік послуг розширюватиметься, наголошує комунальний концерн. Про це повідомляє комунальний концерн.

Таке рішення прийнято для спрощення процесу оплати комунальних послуг у відповідь на звернення багатьох споживачів. Адже дуже багато киян допомагають оплачувати комунальні послуги своїм батькам та іншим родичам, які мешкають в області. Також значна кількість споживачів працюють у Києві, але проживають за містом, зокрема в заміських будинках, на дачі тощо. Враховуючи нинішню складну ситуацію в країні та вимушені відключення світла, інтеграція оплати послуг з електроенергії та газу за цими домівками до особистого кабінету сайту «Центру комунального сервісу» є логічним кроком і виключає необхідність окремо шукати інші способи оплати або їхати до відділень банківських установ та «Укрпошти».

Відтепер користувачі сайту «Центр комунального сервісу» можуть сплачувати за особовими рахунками як у столиці, так і в населених пунктах області.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]