Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Сезон триває: на столичних автошляхах влаштовують новий асфальт

09 серпня 2021 року, 11:59

У розпалі дорожні роботи на багатьох об’єктах. Про це інформує КК «Київавтодор».

Зокрема, на вул. Чорнобильській триває влаштування нижніх шарів покриття.  Так, вихідними встелили близько 4 тис. кв. м асфальтобетону. Також там продовжують ремонтувати тротуари й облаштовувати велодоріжки.

На вул. Льва Толстого триває будівництво основи проїжджої частини. Уже виконано такі роботи разом із асфальтуванням на площі близько 5 тис. кв. м. Також на вул. Льва Толстого влаштовано 460 м нової дощової каналізації. Згодом розпочнуть роботи з оновлення тротуарів.

Масштабні роботи тривають і на Кільцевій дорозі. Так, за вихідні влаштували другий шар покриття на ділянці близько 1 км (понад  13 тис. кв. м).

Також триває капітальній ремонт вулиць Милославської, Борщагівської, І. Франка, реконструкція Пейзажної алеї. Завершується оновлення просп. С. Бандери. Розпочався капітальний ремонт просп. Героїв Сталінграда.

Продовжується й оновлення 10 шляхопроводів. Зокрема, Індустріального, Новокостянтинівського шляхопроводів, двох споруд на вул. Льва Толстого, мосту через р. Либідь на Видубичах біля ТЕЦ-5 та інших шляхопроводів.

Влаштування нового асфальту на столичних автошляхах

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]