Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Із початку нової каденції на пленарних засіданнях Київської міської ради було прийнято понад дві тисячі рішень

09 серпня 2021 року, 12:06

Із початку роботи нової каденції Київської міської ради IX скликання депутатським корпусом було прийнято 2 218 рішень за 15 пленарних засідань. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За словами заступника міського голови, було підтримано нагальні питання Києва з метою забезпечення сталого розвитку столиці.

«Серед головного – були ухвалені бюджет столиці, програма економічного і соціального розвитку міста, відкориговані існуючі міські цільові програми та прийняті нові на наступні роки. Здійснено модернізацію механізму електронних петицій. Запущено конкурси на посади директорів шкіл. Також відбулося оновлення списків присяжних усіх районних судів для безперервного здійснення правосуддя. Закріплено понад 300 гектарів зелених зон та відведено десятки земельних ділянок для закладів соціальної сфери. А також залучено понад 500 мільйонів гривень до бюджету від продажу та оренди землі у столиці», – зазначив Володимир Бондаренко.

Він переконаний, що абсолютно всі депутати прийшли до Київської міської ради, передусім з метою покращити життя міста, а прийняті рішення мають бути на користь киян, тому саме ця ідея повинна об’єднувати кожного у сесійній залі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]