Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Шість сімей чорнобильців отримали квартири у Києві

17 жовтня 2018 року, 17:56

Директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов вручив 6 сертифікатів за підписом Київського міського голови на отримання квартир постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи. Про це повідомили у Департаменті.

«Київська міська влада робить усе можливе, аби особам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, був забезпечений достойний соціальний захист. Керівництво міста неодноразово наголошувало, що ця програма підтримки має добігти кінця лише тоді, коли житлом буде забезпечено усіх пільговиків, хто перебуває на квартирному обліку», – заявив Юрій Крикунов.

Як зазначають у Департаменті, саме Київ на сьогодні є лідером у впровадженні соціальних стандартів, і жодну програму підтримки містян не закрито. Навіть незважаючи на те, що за останній час соціальне навантаження на місто збільшено, Київ намагається не втрачати темп. Так, починаючи з 2015 року, Департамент соціальної політики розподілив 31 квартиру для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]