Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Школи Києва долучились до Всеукраїнської акції «День із поліцейським та рятівником»

15 вересня 2021 року, 16:30

Із початку тижня у школах Києва проводять акцію «День із поліцейським та рятівником». Про це повідомив Департамент освіти і науки КМДА.

За участю представників Головного управління ДСНС України у м. Києві та Національної поліції у закладах освіти відбуваються показові навчання, демонстрація пожежно-рятувальної техніки, тренувальна евакуація тощо.

«Дуже важливо, щоб діти розуміли, як поводитися в разі виникнення пожежі, знали всі основи пожежної безпеки та норми поведінки у надзвичайних ситуаціях. Саме такі знання в поєднанні з превентивними заходами та практичними заняттями рятують життя», – зазначили в Департаменті.

Так, у навчально-виховному комплексі № 240 «Соціум» в рамках тренувань евакуювали всіх учасників освітнього процесу, а умовно постраждалому учневі надано першу медичну допомогу. Усі ці заходи школярі разом із педагогічним колективом виконали за 5 хвилин. Присутніх ознайомили з пожежною технікою та засобами пожежогасіння, рятувальники продемонстрували бойове розгортання пожежно-рятувального підрозділу, а всі охочі мали можливість самостійно загасити вогонь за допомогою подачі води від автомобіля пожежників.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]