Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Спеціалізована школа № 7 ім. М. Т. Рильського після ремонту готова до нового навчального року

27 серпня 2019 року, 11:06

Усі підготовчі роботи до навчального року в спеціалізованій школі № 7 ім. М. Т. Рильського завершено вчасно. Також усунуто проблему з пожежною безпекою, про що свідчить результат обстеження ДСНС України щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки. Про це повідомили в Солом’янській РДА.

Зокрема, у школі було виконано наступні роботи:

  • встановлено двері сходових кліток та до входу до підвального приміщення;
  • приміщення обладнано системою автоматичної пожежної сигналізації та системою оповіщення про пожежу;
  • евакуаційні виходи та шляхи евакуації обладнано евакуаційним освітленням;
  • горючі декорації, сценічне оформлення, дерев’яні конструкції сценічної коробки оброблені вогнезахисними засобами;
  • планово перевірено технічний стан діючих електроустановок, заземлювачів, ліній електропостачання спільно з електровимірювальними та випробувальними роботами;
  • відповідальні за протипожежний стан приміщень закладу пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.

Керівництво району також перевірило підготовку цього закладу освіти і констатувало його готовність приймати учнів на сто відсотків.

«Якщо в когось і були перестороги, що заклад освіти не відкриється вчасно, то їх ми однозначно зняли, і в цьому батьки впевняться вже найближчими днями. І колектив школи, і керівництво району притримується єдиної думки – найголовніше комфорт та безпека наших з вами дітей. Саме це основний критерій, якому відповідає будь-яка школа району, включаючи школу №7», – підкреслив виконуючий обов'язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]