Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Спецтехніка «Київавтодору» чергуватиме на вихідних позиціях міста для оперативного розчищення доріг у разі опадів

04 лютого 2020 року, 15:11

Спецтехніка КК «Київавтодор» чергуватиме на вихідних позиціях столиці, щоб у разі погіршення погодних умов оперативно розпочати розчищення від снігу доріг і тротуарів міста. Як запевнили у комунальній корпорації, дорожники готові до снігопадів. Загалом до роботи можуть залучити 418 одиниць снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, що за прогнозом Укргідрометцентру, протягом доби 5 лютого в Києві очікуються значні опади у вигляді мокрого снігу та снігу, налипання мокрого снігу, вранці та вдень пориви північно-східного вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 5-10 см.

Для уникнення заторів і небезпечних ситуацій КК «Київавтодор» закликає водіїв бути обачними на дорогах.

Столична влада також просить водіїв не виїжджати без нагальної потреби на власному авто та надавати перевагу громадському пасажирському транспорту. А також не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, щоб не заважати снігоприбиральним машинам.

Поради водіям і пішоходам під час ожеледиці – за посиланням: http://bit.ly/2uhSRnW.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]