Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Спецтехніка КК «Київавтодор» готова вийти на дороги столиці у разі погіршення погодних умов

12 листопада 2017 року, 12:44

Аби забезпечити своєчасне реагування та безпеку дорожнього руху у випадку різкого погіршення погодних умов, усі шляхово-експлуатаційні підприємства КК «Київавтодор» чергують у цілодобовому режимі. На особливий режим роботи підприємство перейшло ще з 1 листопада відповідно до підписаного Київським міським головою розпорядження КМДА щодо утримання автомобільних доріг і тротуарів Києва в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

Як повідомили в комунальній корпорації, спецтехніка готова у будь-який момент вийти на дороги столиці для прибирання снігу.

Нагадаємо, що готові до обробки вулично-дорожньої мережі столиці під час опадів 345 одиниць снігоприбиральної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор». У випадку інтенсивних затяжних снігопадів планується залучити ще 159 одиниць техніки сторонніх організацій – столичні дорожники вже уклали відповідні договори. Комунальні керуючі компанії (у їхній структурі працюють житлово-експлуатаційні дільниці) до роботи взимку підготували в районах 314 одиниць техніки, з них – 193 трактори, решта – мала механізація.

Розпорядженням щодо утримання автомобільних доріг і тротуарів Києва в осінньо-зимовий період визначено перелік із 375 вулиць Києва зі складними умовами руху, головних магістральних вулиць та вулиць, якими проходять маршрути міського пасажирського транспорту, де у період снігопадів та ожеледиці першочергово виконуватимуть обробку проїжджих частин технологічними матеріалами. Також визначено 115 вулиць, із яких першочергово вивозитимуть сніг.

Окрім того, на 27 вулицях столиці можлива заборона руху транспортних засобів з 01:00 до 05:00 на період очищення проїжджої частини від снігу. А за умови отримання від Українського гідрометцентру інформації про складні погодні умови в’їзд до Києва вантажного транспорту буде обмежуватися.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]