Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Станцію метро «Шулявська» облаштують за програмою доступності

08 грудня 2020 року, 16:10

На станції метро «Шулявська» розпочали капітальний ремонт. Після ремонту вона стане більш доступною для маломобiльних груп населення. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

«Столична транспортна інфраструктура стає більш дружньою до маломобільних людей. У рамках ремонту станції «Шулявська» влаштують тактильні смуги, замінять двері вхідної групи на нові зі збільшеною шириною дверних полотен, оновлять систему гучномовного зв’язку, навігацію, відеонагляд та встановлять тактильні покажчики для людей із порушеннями зору. Також встановлять нові турнікети, як на станціях «Сирець» та «Площа Льва Толстого», – зазначив Валентин Осипов.

Він нагадав, що цього року були капітально відремонтовані дві станції метрополітену – «Лук’янівська» та «Сирець». Обидві облаштовані за програмою доступності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]