Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартував прийом заявок на участь в електронних торгах на право розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі

30 березня 2018 року, 17:43

Сьогодні, 30 березня, стартує прийом заявок на участь в електронних торгах на право розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Києві. Про це повідомили у КП «Міський магазин».

Електронні торги будуть проведені товарною біржею «ПЕРСПЕКТИВА-КОММОДІТІ» 12 квітня о 12:00 на електронному торговому майданчику за адресою: https://kmda.e-commodity.fbp.com.ua/.

На торги виставлено 34 місця у всіх районах столиці. Карту з місцями розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі можна переглянути за посиланням (місця, що виставлені на торги, помічені зеленим кольором.

Заява на участь у торгах в електронному вигляді подається за посиланням до 18:00 5 квітня. Заява на участь в торгах у паперовому вигляді подається до Центру надання адміністративних послуг м. Києва, згідно з графіком роботи Центру, за адресою: Дніпровська набережна, 19-Б.

Для участі в торгах необхідно з 1 квітня до 18:00 5 квітня сплатити гарантійний та реєстраційний внески.

Уся актуальна інформація розміщена на сайті Київської міської державної адміністрації у розділі «Оголошення».

Питання щодо проведення торгів можна поставити на сторінку КП «Міський магазин» у Facebook чи за телефоном: 067-383-20-82, 067-326-08-62.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]