Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Стартував Відкритий патріотичний фестиваль-конкурс «Народ-герой героїв появляє»: молодь запрошують до участі

02 червня 2022 року, 14:56

Київський університет імені Бориса Грінченка запрошує молодь від 14 до 30 років стати учасниками Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ-герой героїв появляє», який онлайн триватиме до 28 червня.

Мета фестивалю-конкурсу – поширення патріотичних ідей засобами мистецтва, виявлення та підтримка талановитих учнів, студентів та молоді, сприяння становленню української та європейської ідентичності, заохочення до патріотичної творчості захисників та захисниць України шляхом участі в мистецьких проєктах.

Фестиваль-конкурс налічує 13 номінацій у категоріях «професіонали» й «аматори». Оцінюватиме роботи/виступи професійне і зіркове журі, до складу якого входять діячі культури та мистецтва України, науковці, мистецтвознавці, культурологи, представники громадських організацій.

Контакти для представників ЗМІ: 485-21-34, [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]