Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Статус парку відпочинку здобули ще дві земельні ділянки у Голосіївському районі

06 липня 2017 року, 20:19

На численні прохання мешканців житлового масиву Голосіївського району Київрада надала сьогодні статус парку відпочинку земельним ділянкам на вул. Метрологічній, 14-Д та у пров. Феофанівському, 14-Б сумарною площею 4,39 га. Таким чином місцева громада, у тому числі й у судах, активно відстояла ці ділянки від забудови.

Відтепер цей статус унеможливлює забудову цих ділянок, які внесуть до переліку територій загального користування, зокрема, до Концепції формування зелених насаджень у центральній частині міста та Програми розвитку зеленої зони міста Києва до 2010 року. У зв᾽язку з цим Департамент земельних ресурсів у межах покладених повноважень вніс до міського земельного кадастру інформацію про розірвання рішення Київської міської ради щодо договорів оренди цих земельних ділянок.

Із огляду на незадовільний стан цих територій, їх передано в постійне користування КП УЗН Голосіївського району для благоустрою. У місячний термін із дня набуття чинності рішення підприємство має вжити заходи щодо державної реєстрації відповідного права постійного користування. Реалізація проекту здійснюватиметься в межах бюджетних асигнувань КО «Київзеленбуд».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]