Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада доручила теплопостачальним організаціям збільшувати температуру теплоносія

17 січня 2016 року, 17:27

У зв’язку із прогнозами синоптиків щодо зниження температури зовнішнього повітря, столична влада доручила теплопостачальним організаціям забезпечити збільшення температури теплоносія. На цьому, під час наради з питань проходження опалювального сезону наголосив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Так, за прогнозами, у найближчі дні температура повітря сягне 12 градусів морозу.

 «У квартирах столичних мешканців повинна бути комфортна температура – не нижче 18 градусів тепла. Тому підприємства «ПАТ «Київенерго» та ТОВ «Єврореконструкція» повинні здійснити відповідні коригування теплоносія та підтримувати його параметри на вході в будинок», –  заявив він.

Заступник голови КМДА також наголосив, що причинами недостатньої температури в квартирах може стати проблема внутрішніх будинкових мереж. Тому житлові організації повинні ліквідувати, де це наразі технічно можливо, недоліки в роботі будинкових систем.

Крім того, Петро Пантелеєв також звернув увагу мешканців багатоповерхівок на принципову роль утеплення квартир: усунення протягів, утеплення вікон, дверей та балконів, що на кілька градусів дозволяє збільшити температуру в помешканнях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]