Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада планує відзначити спеціальними преміями активну молодь за вагомі досягнення у суспільно-політичному розвитку міста

30 січня 2017 року, 17:15

Столична влада відзначить активних молодих людей міськими преміями. Наразі КМДА збирає пропозиції щодо кандидатур на отримання премії. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«Після Революції Гідності є значна кількість молоді, яка докладає зусилля, аби змінити місто і країну на краще. Молодь не просто цікавиться суспільно-політичним життям, але й відіграє у ньому значну роль, – зазначив Володимир Бондаренко. – Як молода людина, вважаю першочерговим завданням відзначити і людей, і проекти, щоб стимулювати в подальшому «нову кров» до розвитку Києва та України. Не час бути інертним, адже молодь має будувати місто й державу, у яких нам пощастило жити!»

Хто саме отримає премії Київського міського голови вирішуватиме спеціальна комісія, до якої увійдуть активісти молодіжного громадського руху та громадські діячі. Пропозиції щодо того, хто має увійти до складу Конкурсної комісії із присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва також можна подати до КМДА до 10 лютого 2017 року.

Пропозиції щодо присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України міська влада збирає  до 1 березня 2017 року.

Усі пропозиції подаються до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА за адресою: вул. Хрещатик, 12, 4 поверх. Телефон для довідок: (044) 483 35 85.

100 премій розміром 3000 гривень кожна вручать напередодні Дня молоді, який відзначатимуть 25 червня 2017 року.

 

Довідково:

Окрім цього, до 27 лютого 2017 року можна подавати пропозиції на отримання грантів Президента України для обдарованої молоді для реалізації проектів, що спрямовані на досягнення суспільно корисних результатів у соціальній і гуманітарній сферах (подається до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту за адресою: вул. Дегтярівська, 31,  9 поверх, каб. 914. Телефон для довідок: (044) 483 35 82.

До 1 березня 2017 року можна подавати заявки на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України (подається до Міністерства молоді та спорту –за адресою: вул. Еспланадна, 42. Телефон для довідок: (044) 287 24 57.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]