Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні дороги активно ремонтуватимуть навесні, щоб уникнути заторів під час проведення «Євробачення-2017»

30 січня 2017 року, 15:15

Цієї весни буде максимально швидко проведено велику частину ремонтних робіт на вулично-дорожній мережі Києва, щоб уникнути заторів під час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017». Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

«На окремих ділянках у столиці проведуть капітальний і поточний ремонти дорожнього покриття. У першу чергу відремонтують дороги, які ведуть від аеропортів. Так, заплановано ремонт дороги від аеропорту «Київ» до Повітрофлотського проспекту», – зауважив Ілля Сагайдак.

Окрім того, заплановано поточні ремонти мостів і доріг, які зв’язані з МВЦ, ремонт дорожнього покриття Русанівської набережної, станції метро «Лівобережна». Ми націлені максимально швидко працювати, щоб відремонтувати якомога більше доріг і зробити це якісно», – зазначив Ілля Сагайдак.

За його словами, всі роботи проведуть за рахунок міського бюджету.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]