Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні гідрослужби щоденно ремонтують і очищають системи дощової каналізації міста

15 липня 2022 року, 12:02

Гідрослужби КК «Київавтодору» без вихідних працюють на вулично-дорожній мережі: ремонтують і очищають системи дощової каналізації міста. Про це інформує комунальна корпорація.  

Серед щоденних робіт – очистка решіток зливостоків, дощоприймальних колодязів і колекторів. Для цього використовують гідромонітори, МОКи, мулососи. Від початку року очищено 17 133 зливоприймачі та 7 264 зливоприймальних колодязі.

Гідрослужби також ремонтують дощоприймальні колодязі, замінюють решітки зливостоків. Так, із початку цьогорічного ремонтно-будівельного сезону відремонтовано 629 зливоприймачів і 216 зливоприймальних колодязів.

Перед початком опадів бригади гідрослужб виїжджають на місця можливих підтоплень, а також додатково очищають зливостоки.

Загалом підприємства «Київавтодору» мають 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів для ремонту й очистки системи зливової каналізації.

Нагадаємо, що в разі виявлення підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах необхідно звертатись до диспетчерської підприємства за телефоном: 044-284-74-19.

На столичних вулицях щодня працюють працівники гідрослужб КК «Київавтодор»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]