Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні інспектори благоустрою внесли майже 700 приписів за неякісне прибирання снігу

28 січня 2021 року, 18:15

Лише за один день опадів інспектори КП «Київблагоустрій» та райдержадміністрацій внесли 694 приписи та склали 60 протоколів за порушення правил благоустрою в частині прибирання снігу. Керівникам підприємств, стосовно яких складено протоколи, загрожує штраф. Повідомив в. о. голови Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Місто розпочало роботу ще до початку опадів. Інспектори КП «Київблагоустрій» вручили кожному балансоутримувачу лист-нагадування про відповідальність за прибирання снігу. Сьогодні від самого ранку 90 інспекторів працюють на локаціях, перевіряють якість прибирання доріг та тротуарів, вносять приписи та складають протоколи», – зазначив Тимур Ткаченко.

Від ранку на столичних вулицях працюють понад 5 тисяч працівників комунальних підприємств, залучено майже 550 одиниць снігоприбиральної техніки та вже використано майже тисячу тон посипального матеріалу.

Особлива увага приділяється зупинкам громадського транспорту, пішохідним переходам, тротуарам та дворам.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]