Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ та Сеул обмінялися досвідом щодо благоустрою та облаштування міських просторів 

28 січня 2021 року, 18:02

Київ та Сеул обмінялися досвідом щодо благоустрою та облаштування міських просторів. Низку питань щодо співробітництва обговорили під час онлайн-конференції фахівці Департаменту міського благоустрою та Управління міжнародних зв’язків КМДА разом із представниками міської адміністрації Сеулу.

«Створення нових видів публічного простору – парків, дитячих майданчиків, інших зелених зон, – визначає культурне, соціальне та навіть економічне життя міст. Це ключ до стабільного розвитку міст та невід’ємний елемент урбанізації. Досвід сеульських колег в облаштуванні сучасних міських просторів надзвичайно практичний. Сеул має безліч успішних кейсів, які варто втілювати в життя в будь-якому мегаполісі, зокрема в столиці України», – зауважив в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Обговорили зокрема питання законодавчого регулювання у сфері благоустрою, найкращі практики трансформації приватного та публічного просторів та сучасні методики облаштування зелених зон.

Онлайн-конференція відбулася в межах міжнародного співробітництва та обміну досвідом між столицями Кореї та України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]