Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні рятувальники ліквідовують пожежу в будинку на вулиці Великій Васильківській, 81

19 серпня 2020 року, 19:40

19 серпня о 18:14 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Великій Васильківський, 81, що у Печерському районі столиці.

На місце події було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Прибувши до місця виклику, вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній із квартир на 4-му поверсі 4-поверхового житлового будинку з розповсюдженням пожежі на дах будівлі. Рятувальники одразу ж приступили до гасіння пожежі та евакуації людей.

Наразі площа пожежі складає 200 кв. м. У ході ліквідації було врятовано двох людей, ще 15  осіб – виведено на безпечну відстань.

Локалізація пожежі триває.

Локалізація пожежі ускладнена дерев’яними перекриттями в будинку, через що пожежа швидко поширюється.

На місці події залучено 10 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 45 рятувальників Головного управління ДСНС України у м. Києві та комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку» (КАРС). 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]