Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичних аудиторів навчали кращим світовим практикам

17 березня 2017 року, 12:27

Брати найкраще зі світових практик під час здійснення внутрішнього контролю – до цього закликав спеціалістів підрозділів аудиту перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс у рамках п’ятиденного тренінгу із теми: «Впровадження системи внутрішнього контролю в державному секторі: вимоги та кращі практики». 

Захід організовано Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту за підтримки GIZ, Baker Tilly та Інституту внутрішніх аудиторів України. Його основна цільова група – відповідальні за внутрішній контроль у структурних підрозділах Київської міської державної адміністрації та районних у Києві державних адміністрацій.

Тренінг проводився у рамках налагодження у Київській міській державній адміністрації системи внутрішнього контролю на виконання вимог статті 26 Бюджетного кодексу України та Рамкової антикорупційної програми згідно методологічних  рекомендацій Міністерства фінансів України (наказ від 14.09.2012 № 995) та міжнародних стандартів INTOSAI – GOV 9100 за моделлю COSO.

«Існування дієвої системи внутрішнього контролю дає гарантії для керівництва КМДА щодо економного, ефективного, результативного та законного використання комунальних ресурсів міста Києва, а також вчасного реагування на можливі ризики, у тому числі, корупційні», – підкреслює директор Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту Оксана Колтик. 

«Корупція неможлива там, де на всіх етапах є контроль та попередження, де керівник розуміє персональну відповідальність, а сама структура створена та працює так, щоб мінімізувати можливі прояви порушень», – переконаний Геннадій Пліс.

Більше фото події - за посиланням

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]