Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Розпочинається набір на безкоштовні курси програмування для дітей з інвалідністю

17 березня 2017 року, 12:18

Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю розпочинає набір на безкоштовні курси професійної орієнтації з комп᾽ютерного програмування для дітей з інвалідністю.

Як наголошує Департамент соціальної політики, професія програміста у сучасному світі є дуже популярною та перспективною, адже вона забезпечує високий дохід та можливість працевлаштування у провідних світових компаніях.

Навчання складається з базового курсу «Основи програмування» (3 тижні:  3 години двічі на тиждень) та основного курсу «Методики та напрямки програмування» (6 місяців занять за індивідуальними програмами).

Початок навчання – середина квітня.

Умови запису на курси: дитина з інвалідністю віком від 13 до 18 років, що зареєстрована та проживає в Києві. Серед іншим вимог – повністю збережена розумова діяльність дитини, рухова діяльність її рук, збережений зір та слух (або незначні їхні відхилення), здатність до самообслуговування.

Для запису на курси необхідно заповнити анкету за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]