Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичних водіїв закликають використовувати талони для паркування

06 вересня 2018 року, 18:10

КП «Київтранспарксервіс» презентувало нові паркувальні талони. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Він закликає водіїв користуватися ними, щоб зробити паркування у місті зручним і законним.

«Паркувальні талони або абонементи – один із трьох легальних та найзручніших способів оплати послуг паркування у столиці, особливо при щоденному користуванні майданчиками», – підкреслив Дмитро Давтян.

Він нагадав: талон на місяць I типу дає можливість залишати автомобіль на всіх майданчиках денної служби КП «Київтранспарксервіс»; II типу – на майданчиках II та III зони; III типу – відповідно у III зоні.

Абонемент на квартал дає можливість користування будь-яким денним паркувальним майданчиком підприємства упродовж трьох місяців.

«Зі вступом у дію Закону про паркування буде не просто незручно, але й недешево паркуватися де завгодно. Крім того, Закон дозволятиме застосовувати більш рішучі дії щодо порушників. Упевнений: ми знайдемо порозуміння із водіями і зможемо облаштувати паркувальний простір столиці якнайкраще», – підкреслив Дмитро Давтян.

Щодо вартості:

Абонементні талони на місяць

І

у І, ІІ, ІІІ зонах

630

ІІ

у ІІ, ІІІ зонах

441

ІІІ

у ІІІ зоні

315

Абонементні талони на квартал

 

усі зони

1465

 

Придбати абонементи просто та зручно:

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]