Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця готується до проведення благодійного Українського військового забігу

30 вересня 2021 року, 12:51

10 жовтня у столиці відбудеться благодійний Український військовий забіг (Military Run UA) до 30-річчя Збройних Сил України. Організаційні питання щодо проведення заходу обговорили під час наради під головуванням заступниці голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олени Говорової.

«Український військовий забіг – важливий захід не тільки для України, а й для всієї Європи, адже її ініціатором є армія, яка воює. Він об’єднує людей навколо наших захисників, спільних цінностей і перемоги. І для міста велика честь вперше приймати такий захід. Участь у пробігу візьмуть 1000 військовослужбовців Збройних Сил України та інших представників сектору безпеки та оборони. Місто готове всіляко сприяти організаторам, аби пробіг пройшов на високому організаційному рівні», – зазначила Олена Говорова.

Український військовий забіг передбачає участь у дистанціях – 5 і 10 кілометрів та командні змагання.

Пробіг відбудеться у Печерському районі зі стартом/фінішем перед Маріїнським палацом, за адресою: вул. Грушевського, 5-А.

Із маршрутом проведенням пробігу можна ознайомитися на сайті організаторів – https://bit.ly/2YaKQzZ .

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]