Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця розпочинає підготовку до проведення чемпіонату світу з мініфутболу на найвищому рівні

03 грудня 2019 року, 16:15

Для своєчасної і належної підготовки до проведення у Києві чемпіонату світу з мініфутболу у 2021 році утворено відповідний організаційний комітет, який очолив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. Підписано відповідне розпорядженням КМДА № 2086.

«Ми маємо всі можливості для проведення світового чемпіонату з мініфутболу на найвищому рівні. Як ви знаєте, у червні 2021 року столицю відвідають 32 найкращі команди світу з мініфутболу. А з ними і велика кількість уболівальників, які мають відчути нашу гостинність і комфортні умови відпочинку та проживання. Тож ми вже розпочинаємо підготовку», – прокоментував Микола Поворозник.

Організаційний комітет із питань підготовки та проведення чемпіонату, зокрема, узгоджуватиме дії структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації, районних державних адміністрацій, столичних підприємств, установ і організацій усіх форм власності.

Нагадаємо, що 30 липня 2019 року Київ, за рішенням виконавчого комітету WMF, оголосили містом-господарем, яке прийматиме чемпіонат світу з мініфутболу-2021. Україна виборола право проведення турніру в сенегальського Дакара.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]