Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця відзначила почесними нагородами понад півтори тисячі осіб цьогоріч

28 серпня 2017 року

Столиця відзначила почесними нагородами понад півтори тисячі осіб цьогоріч

Сьогодні на засіданні постійної комісії Київради з питань самоврядування, регіональних та міжнародних зв’язків депутати заслухали звіт щодо стану виконання міської цільової програми “Нагороди” за I півріччя 2017 року.

Загалом цьогоріч місто виділило на проведення заходів, пов'язаних з нагородженням киян міськими нагородами до державних, професійних свят та ювілейних дат 6,7 млн грн. У рамках цих коштів також запланована закупівля та виготовлення нагородної продукції. За І півріччя 2017 року профінансовано 33,6 тис. грн. За ці кошти було придбано 6000 бланків Почесних грамот і Подяк Київського міського голови.

“За перше півріччя ми вручили звання «Почесний громадянин міста Києва», 7 осіб отримали нагрудний знак «Знак Пошани». Понад півсотні громадян було нагороджено медалями «Честь. Слава. Держава». Також мерія вручала Почесні грамоти та подяки Київського міського голови, і Почесні грамоти Київської міської державної адміністрації. Загалом було нагороджено 1559 осіб. Ця нагородна продукція була закуплена в попередні роки”, - повідомив в.о. керівника апарату Київської міської державної адміністрації Євген Ситніченко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]