Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Створено робочу групу щодо розроблення заходів, спрямованих на активізацію вивчення англійської мови дітьми та молоддю

17 листопада 2016 року, 15:40

У столиці створено робочу групу з питань розроблення та реалізації заходів, спрямованих на активізацію вивчення англійської мови дітьми та молоддю міста Києва. Очолив робочу групу перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

До робочої групи також увійшли заступник голови робочої групи, заступник голови КМДА Ганна Старостенко, секретар робочої групи, начальник відділу загальної середньої освіти та інклюзивного навчання Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Батечко, представники Британської ради в Україні, КУ ім. Бориса Грінченка, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, ГО «Capital English», гімназії «Нивки» № 172, Шевченківської РДА, координатор проектів GoGlobal ГО «Глобал Офіс».

Метою робочої групи є створення належних умов та можливостей для вивчення англійської мови як мови міжнародного спілкування. Також робоча група розглядатиме питання та подаватиме пропозиції щодо розроблення і реалізації заходів, спрямованих на активізацію вивчення англійської мови дітьми та молоддю, готуватиме пропозиції для внесення відповідних змін до міської цільової програми «Освіта Києва. 2016-2018 роки», опрацьовуватиме питання щодо забезпечення доступності вивчення англійської мови тощо.

Організаційне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення діяльності роботи групи здійснюватиме Департамент освіти і науки, молоді та спорту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]