Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Святійший Патріарх Філарет нагородив представників КМДА за вагомий внесок у розвиток культури

18 квітня 2019 року, 16:56

18 квітня у резиденції Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета відбулося нагородження працівників КМДА почесними грамотами та орденом «За заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви». Зазначена також вдячність за всебічну підтримку та участь у церковно-державному діалозі.

«Завдяки Київському Патріархату, який став великим, ми отримали Томос. Такій Церкві не соромно давати документ про автокефалію. Так ось у цьому процесі ви відіграли велику роль, бо підтримували Київський патріархат в серці України – Києві. Столиця завжди задає тон. Яка столиця – така й Україна. Яка Церква у столиці, така і в усій Україні», – сказав Патріарх під час вручення.

Директор Департаменту культури Київської міської державної адміністрації Діана Попова була нагороджена Орденом Святої великомучениці Варвари за вагомий внесок у розвиток державної культури, а головний спеціаліст відділу контрольно-аналітичного забезпечення заступника голови КМДА Олег Мукан – орденом Святого Архістратига Михаїла.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]