Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Святкування Дня Європи в Україні відкрили екоперегони «ScootKyiv» (+фото)

15 травня 2021 року, 11:39

Святкування Дня Європи в Україні почалося о 08:00 на Михайлівський площі екоперегонами – перегонами на електроскутерах на кубок «Днів Європи-ScootKyiv».

Участь у перегонах взяли усі охочі кияни, а також представники посольств європейських країн, київської влади та запрошені гості.

Вже незабаром, о 12:30, відбудеться урочиста церемонія відкриття Днів Європи на сцені, розташованій на Михайлівській площі. Участь у заході візьмуть перші особи міста та держави.

Зазначимо, що цьогорічне свято присвячене темі «Дунайський шлях у Європу», адже нині Україна є головою Дунайської комісії – міжнародної міжурядової організації, яка займається розвитком судноплавства на Дунаї.

Трансляція святкування Дня Європи відбуватиметься також на телеканалі «Київ».

Детальна програма свята – за посиланням.

Нагадуємо, у рамках Дня Європи 15-16 травня в Києві відбудеться VII Міжнародний фестиваль мистецтв «Anne de Kyiv Fest».

Нагадуємо, що у зв’язку із проведенням заходу, із 08:00 до 10:00 16 травня обмежать рух транспорту Десятинним провулком, на відрізку вулиці Володимирської (від Десятинного провулку до вулиці Десятинної), вулицею Десятинною.

Екоперегони «ScootKyiv» у рамках Дня Європи

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]