Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тимчасові зміни в роботі тролейбусів № 24, № 92Н, № 93Н

22 серпня 2017 року, 16:26

У ніч проти 23 серпня вносяться зміни в рух нічних тролейбусних маршрутів № 92Н, № 93Н і тролейбусів № 24. Такі зміни пов’язані з реконструкцією транспортного вузла на перетині просп. Перемоги та вул. Данила Щербаківського та у зв’язку з переобладнанням контактної мережі трамвайно-тролейбусної лінії на перетині вулиць Маршала Тимошенка та Маршала Малиновського. Про це повідомили в КП «Київпастранс».

 Зокрема:

  • рух тролейбусів № 24 (з 23:30 22 серпня до 5:10 23 серпня) на дільниці від вул. Північної до вул. Івашкевича – закривається, та організовується на ділянці «проспект Свободи – вулиця Івашкевича».
  • рух тролейбусів нічного маршруту № 93Н – закривається;
  • рух тролейбусів № 92Н організовано зі змінами від залізничного вокзалу «Південний» – просп. Перемоги – за постійною трасою, далі вул. Довженка – вул. О. Теліги – вул. Мельникова – вул. Оранжерейна – вул. Дорогожицька – вул. Вавілових – вул. Щусєва – вул. Стеценка – Інтернаціональна пл. – вул. Гречка – просп. Гонгадзе – просп. Свободи;

від проспекту Свободи до Інтернаціональної площі за постійною трасою, далі – вул. Стеценка – вул. Щусєва – вул. Мельникова – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – Повітрофлотський шляхопровід – залізничний вокзал «Південний»».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]