Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тимчасово обмежено доступ до адмінбудівлі Київради та КМДА

16 березня 2020 року, 18:32

Для запобігання поширення захворювання COVID-19 на території міста Києва, тимчасово, на період протиепідемічних заходів, обмежено доступ до будівлі адміністративного комплексу на вулиці Хрещатик, 36. Підписано відповідне розпорядження. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

За його словами, зазначені обмеження не стосуються працівників секретаріату Київради та співробітників Київської міської державної адміністрації, керівників та працівників районних держадміністрацій; депутатів міської ради, працівників муніципальних підприємств, установ та організацій, які мають службове посвідчення та перепустки постійного характеру.

Також обмеження не застосовуються до громадян та представників підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності для представництва інтересів в адміністративній комісії при виконавчому органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), засідання якої проводяться у прес-центрі на 1 поверсі, за умови перебування у приміщенні, одночасно не більше 15 запрошених осіб.

Разом із тим, скасовано проведення особистого прийому громадян. Важливо, що громадяни можуть реалізувати право на звернення до Київського міського голови, виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київської міської ради, надіславши письмове звернення поштою, з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку.

Також громадяни зможуть залишити письмові звернення у скриньках, розміщених біля центрального входу до адмінбудівлі на вулиці Хрещатик, 36.

Структурним підрозділам КМДА та районним держадміністраціям також доручено обмежити доступ до своїх приміщень, окрім приміщень, де розміщені центри надання адміністративних послуг. Скасувати проведення нарад, засідань тощо. А за необхідності проводити такі заходи телефоном або в режимі відеоконференцій.

Детальна контактна інформація Київської міської державної адміністрації.

Офіційний веб-сайт Київської міської ради (контакти в кінці головної сторінки).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]