Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Топ-ракетка України Марія Коритцева долучилась до акції з прилаштування безпритульних тварин «Стань моєю родиною»

13 листопада 2020 року, 20:08

Столичний муніципальний притулок спільно з відомими людьми продовжує популяризацію серед населення ідеї прилаштування безпритульних тварин у родини. 13 листопада до проєкту долучилася Марія Коритцева – одна з найкращих тенісисток в історії України та багаторазова переможниця міжнародних турнірів. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Київська лікарня ветеринарної медицини».

Під час свого візиту до притулку Марія Коритцева провела кілька годин із собаками на тренувальному майданчику, побачила на власні очі умови, у яких перебувають тварини та дізналась історії з життя підопічних притулку.

«Це мій перший візит до притулку. Загалом дуже здивована кількістю тварин та чистотою, у якій їх утримують працівники. Це неймовірні відчуття, сюди треба приїхати хоча б раз та побачити все на власні очі. Час, проведений з собаками, – безцінний. Я пам`ятаю, як у моєму дитинстві разом із батьками обирали собаку – це ж не просто прийти і забрати! Треба познайомитись, подивитися в очі, щоб знайти саме свого», – поділилася враженнями від притулку Марія Коритцева.

В.о. директорки комунального підприємства Наталя Мазур зазначила, що зіркові гості стають звичним явищем для муніципального притулку в Бородянці.

«Двері нашого притулку завжди відкриті для небайдужих киян. А якщо цими гостями являються ще й відомі люди – це допомагає привернути увагу до проблем безпритульних тварин у місті. Тому в майбутньому плануємо розширювати коло знаменитостей, що долучаться до участі в проєкті «Стань моєю родиною» та допоможуть популяризувати тему адопції безпритульних тварин у сім'ї», – розповіла Наталя Мазур.

Нагадуємо, раніше в притулку вже побували відомі блогери, актори та співаки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]