Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада підтримала надання компенсацій за земельні ділянки чотирьом родинам загиблих учасників антитерористичної операції 

27 травня 2021 року, 13:19

Депутати Київської міської ради підтримали рішення про виплату компенсацій за належні земельні ділянки чотирьом членам родин загиблих киян-учасників антитерористичної операції на сході України. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Виплата на одну особу – 400 прожиткових мінімумів для працездатної особи (на сьогодні це 2270 грн) та становить 908 тисяч грн. Виплати відбуваються у формі надання матеріальної допомоги та передбачені в рамках Міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019-2021 роки. На зазначені потреби в 2021 році передбачено 38 млн грн», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що всього з 2019 року зазначену компенсацію отримали 29 осіб. На сьогодні ще 10 відповідних заяв проходять погодження у профільних департаментах КМДА, після чого будуть винесені на голосування Київської міської ради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]