Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Триває ліквідація аварії на Новодарницькому каналізаційному колекторі

15 грудня 2017 року, 18:03

Сьогодні, 15 грудня, сталася аварія на Новодарницькому каналізаційному колекторі, діаметр якого 2900 мм та глибина залягання 10 м.

Аварійні бригади одразу прибули на місце події. Відведення стоків на час ліквідації пошкодження здійснюватиметься через Позняківський колектор. Комунальні служби вже здійснили оперативне переключення. Про це стало відомо під час проведення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, проведеної заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим.

Унаслідок дії газової корозії несуща спроможність була втрачена, верх труби зруйнувався й утворився провал земельної ділянки діаметром 6 метрів та глибиною 3,5 метра.

Наразі на розі вулиць Горлівської та Тростянецької перекрито рух транспорту у дві смуги, а також зупинено рух трамваю № 8.

«Ми зараз визначаємо ряд першочергових технічних заходів, аби локалізувати пошкодження та провести обстеження. Після цього визначимо послідовність робіт із санації колектора. Але зараз замість трамваїв, що зупинилися через аварію, ми запустили п'ять автобусів, завтра курсуватиме шість. Ми просимо людей враховувати проведення протиаварійних робіт при формуванні своїх маршрутів», – зазначив Петро Пантелеєв.

Він також дав доручення комунальним службам організувати безпеку перехожих та транспорту, а також – чергування на місці.

Про терміни ліквідації міська влада повідомить згодом.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]