Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цікаві прогулянки на початку лютого: для киян підготували 7 безоплатних екскурсій столицею

01 лютого 2024 року, 10:44

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 7 безоплатних прогулянок столицею для киян і гостей міста.

Заходи заплановані на п’ятницю, суботу і неділю. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Екскурсія «Прогулянка старим Києвом», на якій екскурсанти дізнаються про будівництво Володимирського собору, ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 2 лютого, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/W8gkhwav7CmbUExd6.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», де можна буде побачити низку об’єктів мілітарної історії Києва, а також дізнатися про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 2 лютого, п’ятниця, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/HKNArbBpWrzg2VKS7.

Дата та час: 4 лютого, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/KcVDtWmU5jr13VAb8.

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця», під час якої можна довідатись чимало цікавого про літописні місця Києва та творіння багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи.

Дата та час: 2 лютого, п’ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/kRfNmCKHGMKAgUMv7.

Екскурсія «Київ незламний» ознайомить містян і гостей столиці з історією воєнного Києва – з часів Другої світової війни і до повномасштабного вторгнення.

Дата та час: 3 лютого, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ZaAbPMShnNaB3c8WA.

Екскурсія «Все починається з Університету», під час якої учасники дізнаються про те, як Київський національний університет імені Тараса Шевченка дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також ознайомляться з історією створення навколо Червоного корпусу парку та ботанічного саду.

Дата та час: 3 лютого, субота, 13:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/WmriLn23CKAV4vg78.

Екскурсія «Київ історичний» присвячена історії стародавнього Києва, його пам’яткам, архітектурі та Подолу.

Дата та час: 4 лютого, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FUuHU9EHt637t75k7.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]