Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цієї суботи в Києві пройшло більше 20 толок, учасники висадили понад 1300 дерев та 1375 кущів (+фото)

19 жовтня 2019 року, 16:40

Сьогодні у столиці провели понад 20 толок та акцій з прибирання. Працівники Київської міської державної адміністрації, районів, зеленбудівці та житлові організації, активні громадяни прибирали стихійні звалища, впорядковували парки та сквери. Загалом в осінній сезон у Києві відбудеться понад сотня толок. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час прибирання звалища на вулиці Закревського.

«Ми поєднуємо прибирання з висадженням дерев, адже зараз вегетативний період. Прибираємо багато стихійних звалищ, що утворюються в місцях відпочинку або біля житлових будинків. Закликаємо киян та гостей міста прибирати після себе на відпочинку, пікніках тощо. Адже там, де хтось залишив один пакет зі сміттям через деякий час виростає звалище», – пояснює Петро Пантелеєв.

Зокрема, сьогодні прибирали територію Труханового острова, Сирецького та Голосіївського парків, парку Совки, парку Партизанська Слава та інших.

Сьогодні висадили 1300 дерев і 1375 кущів.

Осінні толоки

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]