Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього тижня дорожники відновили близько 6000 кв. м дорожнього покриття

31 березня 2017 року, 17:28

На цьому тижні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» у рамках робіт із поточного ремонту вже відновили близько 6000 кв. м дорожнього покриття в столиці. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Як інформує комунальна корпорація, упродовж останніх днів роботи тривали на вулицях Вишгородській, Будіндустрії, Баумана, Білицькій, Пухівській, Гоголівській, Генерала Родимцева, О. Архипенка, Уманській, Ревуцького, Львівській, Серповій, Каховській, М. Лебедєва, бульварах Праці та Л. Бикова, проспектах Правди і В. Маяковського та багатьох інших.

Окрім того, наразі в столиці також активно триває капітальний ремонт, зокрема, на Русанівській Набережній, вулицях Набережно-Корчуватська, Р. Окіпної, Митрополита Андрея Шептицького, Луговій, Механізаторів, Кіквідзе, Грабовського, 9-го травня, М. Трублаїні, Кільцевій дорозі, Одеському шляхопроводі та шляхопроводі на просп. Науки.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]