Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цьогоріч на закупівлю книжок для бібліотек місто витратить понад 2 мільйони гривень – Діана Попова

22 лютого 2020 року, 12:37

Цьогоріч на закупівлю книжок для бібліотек місто витратить близько 2,2 мільйони гривень. Про це повідомила директорка культури КМДА Діана Попова під час прес-конференції, що передувала церемонії нагородження переможців ХХІ Всеукраїнського рейтингу «Книжка року’2019»

«Департамент культури опікується всіма бібліотеками в місті. Усього їх 139. Ми започаткували велику програму не тільки зі збільшення закупівлі книжок, а і з перетворення бібліотек на сучасні публічні простори. Це потрібно, щоб приходили нові читачі та закохувалися у книжку. Ми перетворили вже 5 бібліотек на сучасні бібліохаби», – розповіла Діана Попова.

Вона також додала, що закупівля книжок у Києві зростає.

«За останні 5 років було закладено на це 8,5 млн грн. А на цей рік у нас заплановано витратити 2,2 млн грн на закупівлю книжок», – додала директорка Департаменту.

Вона сказала, що книжки переможців рейтингу «Книжка року’2019» також можна буде знайти на полицях столичних бібліотек.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]