Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тулуза – місто-побратим Києва – надає прихисток і гуманітарну допомогу тисячам українців

17 березня 2022 року, 14:08

Мер міста Тулузи, яке з 1975 року є побратимом Киева, Жан-Люк Муденк публічно виступив із підтримкою України. Муніципалітет цього французького міста наразі надає прихисток і гуманітарну допомогу тисячам українських громадян. Про це повідомляє Управління міжнародних зв’язків КМДА.

Як зазначає Управління, в цей неспокійний час підтримку надає вся Франція разом із європейським співтовариством: офіційні представники місцевих влад, громадські організації, пересічні громадяни, діячі культури, спортсмени…

Зокрема, до наших хокеїстів звернулися зі словами підтримки всі члени хокейного клубу Тулузи «Баланьяк». Ще до початку війни, в мирний час від Києва планувалося відправити в це місто молодих спортсменів для участі в міжнародному турнірі з хокею.

До відкриття ігор голова Клубу Toulouse Blagnac (TBHC) наголосив у промові:

«Багатьом із нас, присутніх тут цього вечора, надзвичайно пощастило ніколи не знати жахів війни! На знак солідарності з українським народом, а також із тією частиною свідомих росіян, які засуджують божевільні дії однієї людини, я прошу вас зробити якомога більше шуму тут сьогодні ввечері. Ця підтримка має символічне значення, адже та сила духу, з якою виходять на поле спортсмени, притаманна кожному українцю, який бореться за перемогу свого рідного краю! Наше серце з вами!».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]