Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тварини, яких забиратимуть з притулку, пройдуть процедуру грумінгу безкоштовно

12 березня 2021 року, 16:45

Тварини, яких забиратимуть із муніципального притулку, пройдуть комплекс грумінг-процедур подібно до тих, які роблять в «салонах краси» для собак.

Таку послугу надаватимуть фахівці КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» на вул. Електротехнічній, 5-А. Ця послуга для майбутніх господарів буде безкоштовною, повідомляє комунальне підприємство.

«Такою ініціативою ми прагнемо підняти престиж прилаштування тварин із притулків. Перед тим, як віддати господарям, тварині проведуть комплекс гігієнічних процедур – помиють шерсть спеціальними засобами, підпиляють кігті тощо», – прокоментувала в. о. директорки комунального підприємства Наталя Мазур.

Грумінг-послуги від Київської міської лікарні ветеринарної медицини зможуть отримати і господарські тварини, однак не безкоштовно.  

Нагадаємо, грумінг – це комплекс процедур для тварин, який передбачає догляд за шерстю, кігтями та шкірою. Зазвичай проводиться з метою підготовки тварини до виставки або з косметично-профілактичними цілями. Постійний догляд за твариною зменшує ймовірність виникнення різноманітних хвороб.

До процедур грумінгу належать: миття, видалення зайвої шерсті, стрижка, стріппінг (видалення мертвого волосся із шерсті не линяючих собак), стрижка кігтів та догляд за ротовою порожниною.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]