Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2016 році у столичному метро відремонтують 10 ескалаторів

31 березня 2016 року, 11:54

Цього року столичний метрополітен планує капітально відремонтувати 8 ескалаторів і розпочати ремонт ще 2-х, завершити який передбачено у 2017 році. Наразі тривають ремонті роботи ескалаторів на станціях «Університет» та «Лісова». Фахівці планують здати в експлуатацію обидва обʼєкти до кінця квітня.

Як повідомляє комунальне підприємство «Київський метрополітен», у травні планується розпочати почерговий ремонт ескалаторів на станції «Вокзальна», що має найбільший пасажиропотік. Ескалатори на «Вокзальній» потребують більшого обсягу робіт, оскільки їхній термін експлуатації (більше 55 років) і значне пасажирське навантаження призводять до більш інтенсивної зношеності механізмів.

Після завершення робіт на «Вокзальній» спеціалісти продовжать ремонт ескалаторів на станції «Лісова» та розпочнуть ремонт ескалаторів на станції «Театральна». Наприкінці року, за графіком, передбачено розпочати ремонт одного ескалатора на станції «Хрещатик» (вихід до вулиці Хрещатик).

Загалом у 2016 році на ці потреби передбачено 39 млн 307 тис. гривень. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]