Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2020 році на протезування та забезпечення засобами реабілітації окремих категорій громадян місто виділило понад 135 млн грн – Марина Хонда

07 лютого 2020 року, 11:00

У рамках реалізації міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам», для забезпечення засобами протезування, пересування, реабілітації та засобами гігієни окремих категорій населення у 2020 році місто виділило 135,6 млн грн. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Якщо порівнювати з минулим роком, то в 2020 на ці потреби виділено на 56,4 млн грн більше. Це дасть змогу забезпечити протезування більшій кількості людей, які цього потребують. Тільки на засоби складного протезування виділено 56,6 млн грн, а на засоби реабілітації – понад 12 млн грн», – зазначила Марина Хонда.

Згідно з програмою, протезами (у тому числі молочних залоз для занять фізкультурою та плаванням, ліфами та компресійними рукавами), засобами пересування, реабілітації та складного протезування, ортопедичним взуттям та ортопедичними устілками будуть забезпечені:

  • особи з інвалідністю;
  • діти з інвалідністю;
  • особи похилого віку та жінки, які зазнали мастектомію.

Крім того будуть забезпечені пелюшками та урологічними прокладками, губками одноразовими, підгузками тощо:

  • малозабезпечені громадяни;
  • особи похилого віку;
  • діти з інвалідністю;
  • діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Додаткову інформацію стосовно забезпечення засобами протезування, реабілітації та особистої гігієни можна дізнатися в Департаменті соціальної політики за телефоном: (044) 404-00-78.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]