Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому районі відкриють центр позашкільної освіти

21 листопада 2017 року

У Дарницькому районі відкриють центр позашкільної освіти

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про створення комунального позашкільного навчального закладу “Центр позашкільної освіти Дарницького району”.

Центр позашкільної освіти облаштують в мікрорайонах інтенсивної забудови, які найбільш динамічно розвиваються — Осокорки, Бортничі та Червоний хутір. Наразі в Дарницькому районі функціонують 4 позашкільних навчальних заклади. Там мають можливість безкоштовно розвиватися понад сім тисяч учнів.

У новоствореному навчальному закладі матимуть змогу займатися 800 дітей. Планується відкрити 65 груп з різних видів творчості: вокально-естрадного, музичного, хореографічного, театрального, образотворчого мистецтв. А також  журналістики, ділового мовлення та іноземної мови.

Позашкільний навчальний заклад функціонуватиме у звільнених від оренди приміщеннях однієї з будівель спеціальної школи I-II ступенів №10 за адресою: вул. Вакуленчука, 1.

Рішення підтримали 97 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]