Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому районі з’явиться новий дитячий будинок сімейного типу

31 серпня 2021 року, 19:10

Депутати Київради підтримали внесення змін до міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2019-2021 роки». Зокрема, зміни передбачають врахування додаткових коштів на створення нового дитячого будинку сімейного типу. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда. 

«Діти повинні виховуватися в родинах, і столична влада робить для цього все можливе. У нас 91% дітей-сиріт та осіб із їх числа влаштовано до сімейних форм виховання. І дитячі будинки сімейного типу – це ефективна форма виховання. На сьогодні в столиці працює 31 дитячий будинок сімейного типу, до яких влаштовано 231 дитину. Створення ще одного ДБСТ ще більше наблизить нас до вирішення проблеми сирітства», – зазначила Марина Хонда. 

Новий дитячий будинок сімейного типу створять у будинку за адресою: вул. Бориса Гмирі, 2. Відповідну квартиру вже передано Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації. У квартирі зроблять ремонт і облаштують її відповідно до потреб родини.

Рішення підтримали 94 депутати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]