Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Державній фіскальній службі України продовжують маніпулювати фактами та перекручувати інформацію

10 серпня 2021 року, 14:12

Гучні заяви Державної фіскальної служби України про 40 обшуків, допити 75 осіб та проведення 8 експертиз стосуються виключно діяльності підрядних та субпідрядних організацій, які є приватними товариствами. Підставами для проведення обшуків на комунальних підприємствах міста є лише те, що у них знаходиться тендерна документація, яка також дублюється з 2016 року у відкритому доступі через систему електронних закупівель.

Окремо зауважимо, що твердження правоохоронців, як основної версії слідства, про те, що вчинення таких правопорушень без участі чи мовчазної згоди представників виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) є неможливим, досі не знаходить підтвердження, незважаючи на досить тривале розслідування.

Додамо, що міська влада здійснює постійний контроль за діяльністю комунальних підприємств. А в разі виявлення порушень – надає відповідні матеріали правоохоронним органам. Зокрема, за перше півріччя 2021 року фахівці Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту провели 17 аудитів. До правоохоронних органів від початку року передано матеріали по 16 аудитам, з них 8 – аудити за 2021 рік.

Із 2015 до 2021 року фахівці Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА провели майже 400 аудитів. До правоохоронних органів передано матеріали за 316 об’єктами аудитів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]