Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському районі столиці провели інспекцію підготовки до наступного опалювального сезону (+фото)

10 серпня 2023 року, 18:22

Як і в попередні рази, перевірили пункти обігріву, пункти незламності та трансформаторну підстанцію. Зараз район готується до гідравлічних випробувань. Гаряче водопостачання тут є, проте окреме обладнання ставитимуть на ремонт і проводитимуть гідравлічні випробування тепломереж. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Місто готується до складної зими, і це потрібно розуміти кожному відповідальному підрозділу та посадовцю. На рівні міста, районів, керівників ЖЕКів, енергетичних організацій, а також громадян, у яких має бути альтернативний запас енергетичних приладів», – зауважив Петро Пантелеєв.

За його словами, підготовка в районі до зими проводиться досить непогано. Він відзначив, що приємно було відвідати один із будинків ОСББ, де мешканці спільно вирішили покращити процес теплопостачання і збільшити економію на опаленні, а також влаштували гарне укриття з необхідними умовами.

Це третій район, де провели інспекцію. До цього вже оглядали обʼєкти в Оболонському та Голосіївському районах.

«Райони мають свою специфіку та проблемні питання, бо кожен із них – це фактично еквівалент обласного центру, міста з кількістю населення в 200-300 тисяч людей. Тому підходи в організації інфраструктури мають бути індивідуальними і враховувати потреби й пріоритети кожної території. Підготовка укриттів, пунктів незламності, житлових будинків, зокрема електрощитових, внутрішньобудинкового обладнання тощо – це обовʼязкові пункти для служб», – зазначив Петро Пантелеєв.

Перевірка до зими інфраструктури Деснянського району

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]