Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дніпровському районі збудують очисні споруди та здійснять благоустрій прилеглої території о. Райдужного

12 червня 2017 року, 16:15

У Дніпровському районі збудують очисні споруди та здійснять благоустрій прилеглої території озера Райдужного. Такі роботи проведуть із метою поліпшення функціонування відтоку стічних вод від озера Райдужного та приведення території пляжу водоймища до належного санітарно-технічного та епідеміологічного стану, а також створення належних умов для відпочинку киян. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

Замовником робіт визначено КП «Інженерний центр». Так, комунальному підприємству доручено у встановленому порядку отримати вихідні дані на проектування, розробити, провести експертизу та затвердити проектну документацію, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації для здійснення робіт.

Усі роботи виконають за рахунок бюджетних коштів відповідно до показників Програми економічного і соціально розвитку м. Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]