Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У київських ЦНАПах відкрито пункти вакцинації – Костянтин Усов

19 жовтня 2021 року, 18:43

Пункти щеплення від COVID-19 вже працюють у Центрах надання адміністративних послуг майже у кожному районі міста. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов у своєму Telegram-каналі.

«У рамках комплексної програми протидії поширенню COVID-19 точки вакцинації для киян відкриваються у громадських закладах Києва. З початку жовтня мешканці міста можуть вакцинуватися у зручному їм районному ЦНАПі. На сьогодні у ЦНАПах столиці провакциновано вже 1100 киян», – зазначив Костянтин Усов.

Заступник голови КМДА повідомив, що пункти вакцинації відкрито у Центрах Дарницького, Голосіївського, Деснянського, Печерського, Святошинського, Оболонського та Солом’янського районів.

За його словами, для охочих щепитися доступні вакцини:

  1. AstraZeneca (Covishield, SKBio);
  2. CoronaVac/Sinovac Biotech;
  3. Comirnaty/Pfizer-BioNTech.

Щепитися можна в порядку живої черги безпосередньо у ЦНАПі або за можливості обрати зручний для вакцинації час через систему Helsi.

Нагадаємо, у Києві удвічі вищий рівень вакцинації порівняно із загальнодержавним.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]