Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київській картинній галереї відкрили інформаційний пункт для туристів (+фото)

29 грудня 2020 року, 17:34

У Національному музеї «Київська картинна галерея» запрацював новий Туристично-інформаційний центр. Про це повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА.

Це вже друга локація в місті, де туристи можуть отримати інформацію про навігацію, проживання, харчування, цікаві місця та туристичні маршрути міста.

«Ми відкрили нову точку в самому центрі столиці за підтримки Департаменту культури. Напередодні новорічних свят це особливо актуально, враховуючи наплив внутрішніх туристів. Тут наші консультанти надаватимуть інформацію, яка цікавить туристів, розповідатимуть про саму галерею. Тут можна отримати мапу Києва для прогулянок містом. Інформація надається поки що англійською та українською мовами, але ми плануємо залучати консультантів, які б надавали послуги й іншими мовами», – зазначила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Вона також додала, що відкриття таких туристичних центрів планується на різних локаціях міста. Адже сьогодні пріоритетним є індивідуальний туризм, і основне завдання – надати гостям усю інформацію, щоб вони почувалися комфортно та безпечно.

Відкриття пункту в музеї підтримав Інститут розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр.

«Це ще один факт розвитку громадянського суспільства. Хочемо, аби кияни та гості столиці приходили сюди за інформацією, мапами, а заразом й відвідували музей, щоб відчути, яким є місто Київ, якими скарбами володіє», – вважає голова Наглядової ради Інституту розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр Олександр Сосіс.

За словами ініціатора відкриття центру, директора україно-ізраїльського інституту стратегічних досліджень ім. Ґолди Меїр Альберта Фельдмана, інформаційний пункт є символом того, що і в культури, і в туризму все ще попереду, ці сфери чекає відродження. Також він поділився ідеєю створити музейне кільце, яке б об’єднало знакові музеї Києва – і у форматі квесту всі охочі могли б ознайомитися з ними.

Відкриття інформаційного пункту для туристів у Київській картинній галереї

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]