Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київській міській адміністрації провели штаб з питань підготовки до зими

25 травня 2021 року, 18:42

У Києві триває підготовка до наступного опалювального сезону. Одним з найголовніших завдань для комунальних служб є підготовка зовнішніх та внутрішніх мереж теплопостачання, зокрема їх планова заміна та зміна найбільш слабких ділянок, які можуть спричинити аварії в подальшому. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час тематичного штабу з представниками районів та профільних підприємств.

За його словами, у процесі підготовки до зими дуже важливою залишається вчасна комунікація з клієнтами.

«Поважати клієнтів і враховувати його інтереси – це значить вчасно інформувати про проведення робіт, можливі перерви в наданні послуг та вказувати терміни виконання, зокрема і в випадках, коли терміни через повторні аварії необхідно коригувати», – пояснює Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що у столиці понад 2700 км теплових мереж, із яких близько 80% відпрацювали свої нормативні терміни експлуатації та потребують заміни. За останні два роки, відколи місто повернуло тепловий блок в управління комунального підприємства, місто інвестувало кошти в заміну 270 км. І цього року модернізація трубопроводів продовжується, оскільки це вже дає перші позитивні результати – на 15% знизилась аварійність.

Петро Пантелеєв дав доручення районам вивчити усі проблемні локації та адреси, де можуть виникнути проблеми на старті зимового сезону.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]